fbpx
Select Page

Politika privatnosti sajta Aktivnosti za decu 

Svrha ovog dokumenta je da definiše kako sajt Aktivnosti za decu prikuplja, koristi i deli informacije o posetiocioma sajta. Molimo vas da pročitate ovaj dokument jer korišćenjem sajta prihvatate sve uslove i procese defnisane ovim dokumentom, kao i uslovima korišćenja. Ukoliko imate nekih pitanja ili ne razumete neke delove ovih dokumenata, možete nas kontaktirati na mejl kontakt@aktivnostizadecu.com. 

Sajt Aktivnosti za decu je vlasništvo agencije Digital Tales, sa sedištem u Beogradu, Srbija, PIB: 112053791.

Informacije koje se prikupljaju 

Da bi sajt omogućio pristup uslugama, neophodno je prikupljanje određenih podataka o posetiocima. Prilikom pristupa sajtu prikupljaju se IP adresa, geolokacijski podaci i ponašanje korisnika na sajtu. Sajt Aktivnosti za decu ne prikuplja ove podatke direktno već kroz alate za praćenje statistike sajta.

Saglasnost za obradu podataka

Prilikom korišćenja sajta, korisnici prihvataju uslove korišćenja i politiku privatnosti što znači da daju saglasnost da se podaci mogu prikupljati i koristiti na način na koji to definisano uslovima korišćenja a u skladu sa Zakonom.

Sajt takođe može koristiti kolačiće

Informacije koje mogu identifikovati korisnike (imejl adresa, ime, prezime) dostavljaju sami korisnici ili se prikupljaju korišćenjem drugih aplikacija. Sajt Aktivnosti za decu prikuplja informacije koje korisnici sami unesu prilikom registracije naloga, ažuriranja naloga, kupovine usluga, prilikom popunjavanja formulara ili učestovanja u javnim diskusijama, prilikom slanja imejla, i korišćenjem bilo kojih usluga sajta Aktivnosti za decu koje zahtevaju ovakvu vrstu informacija.

Ove informacije mogu biti korišćene u svrhu poboljšanja usluge, odgovaranja na kontkretno pitanje, slanje relevantnih imejlova u vezi sa posebnim pogodnostima, promocijama ili uopšte vestima vezanim za poslovanje sajta, kao i poruke poslovnih patnera i slanje obaveštenja o samom radu sajta. Podaci korisnika mogu biti korišćeni da bi se prikazivao relevantan sadržaj na sajtu ili reklamne poruke (što uključuje reklamiranje i na drugim platformama kao što su internet pretraživači i društvene mreže). Svrha ovakvog korišćenja može biti unapređenje poslovanja.

Poverljivost podataka i sigurnost informacija su veoma važne i primenjujemo određene mere da sačuvamo podatke koji se prikupljaju o korisnicima sajta Aktivnosti za decu, ali sajt ne može dati nikakve garancije za neautorizovanu upotrebu podataka od strane neovlašćenih lica.

Linkovi ka trećim licima 

Sajt Aktivnosti za decu može postaviti linkovi ka trećim licima, ali u tom slučaju se odriče odgovornosti ili garancija za sadržaj koji se nalazi na stranicama trećim lica. Sajt Aktvnosti za decu nema kontrolu nad sadžajima objavljenih od strane trećih lica i takve Internet stranice imaju svoje uslove korišćenja i politiku privatnosti.  

Promene

Sajt Aktivnosti za decu zadržava pravo da u bilo kom trenutku i bez najave promeni ovaj dokument. Molimo vas da uvek pregledate najnovije verzije dokumenata politika privatnosti i uslovi korišćenja da biste uvek bili u toku sa vašim pravima i obavezama sa kojima ste saglasni prilikom korišćenja sajta.

Kontakt

Ukoliko imate pitanja u vezi sa dokumentima ili korišćenjem sajta, možete nas kontaktirati slanjem imejla na adresu: kontakt@aktivnostizadecu.com.