Ostale informacije:

Ukoliko ste zaintersovani da učestvujete u projektu Aktivnosti za decu kao volonter, javite nam se. Bilo da ste nastavnik ili student, ili volite da pišete, vaš autorski rad može biti objavljen na sajtu. 

Koje vrste sadržaja su potrebne na sajtu Aktivnosti za decu?

Aktivnosti 

Ovde spadaju razne vrste kreativnih projekata i igrica, koji su pogodni da ih deca samostalno ili uz pomoć roditelja naprave. 

Događaji 

Pišite o aktuelnim događajima za decu, kao što su predstave, radionice, likovni konkursi, filmovi u bioskopu, itd.

Zadaci

Ova oblast posebno je pogodna za nastavnke i učitelje koji imaju iskustva sa školskim planom i programom za decu određenog uzrasta. Zadaci će biti razvrstani po predmetima i po uzrastima. 

Kako da pošaljem članak za sajt Aktivnosti za decu?

Svi poslati članci biće pregledani i tek nakon toga objavljeni na sajtu. Ime i prezime autora biće objavljeno uz svaki članak. 

Da biste poslali vaš članak, potrebno je da popunit obrazac. 

Kontakt forma

Pošaljite el. poštu
(opciono)

Ostale informacije

Sajt Aktivnosti za decu je napravljen sa ciljem da se na jednom mestu prikupe svi sadržaji koji mogu biti interesantni deci i odraslima koji žele da potstaknu decu da na kreativan način koriste svoje vreme. Ideje za pravljenje poklona, ukrasa i ostali projekti koje deca mogu praviti samostalno ili uz pomoć roditelja grupisane su u odeljku Aktivnosti. U odeljku Crtani filmovi nalaze se linkovi ka popularnim crtanim filmovima koje deca mogu gledati na sajtu. Preporučićemo vam i razne vrste događaja za decu koji se organizuju u gradovima u Srbiji.

Prijavi se za obaveštenja