Dečiji maraton, koji je prvobitno trebalo da se održi 09. aprila, pomeren je za 23. april zbog lošeg vremena. Tradicionalni "Smoki Smokić" dečji maraton organizuju Sekretarijat za obrazovanje i dečju zaštitu i "Beogradski maraton". Kao i prethodnih godina, maraton će se održati u Vrtu dobre nade u Beogradu. Imajući u vidu da se maraton održava u Zoološkom vrtu, u toku događaja ulaz u Zoološki vrt će biti besplatan.

 

 Više informacija na sajtu: http://bgdmarathon.org/v/4b5d2073-96e2-4096-a40e-b89a386034a4/U-subotu-23-Smoki-Smokic-Deciji-maraton.aspx

Naziv događaja: "Smoki Smokić" dečji maraton

Adresa: Zoološki vrt, Beograd

Telefon: (011) 369-0709

Datum održavanja događaja: 23. april 2016.

Vreme održavanja događaja: Maraton počinje u 10h.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Sajt Aktivnosti za decu je napravljen sa ciljem da se na jednom mestu prikupe svi sadržaji koji mogu biti interesantni deci i odraslima koji žele da potstaknu decu da na kreativan način koriste svoje vreme. Ideje za pravljenje poklona, ukrasa i ostali projekti koje deca mogu praviti samostalno ili uz pomoć roditelja grupisane su u odeljku Aktivnosti. U odeljku Crtani filmovi nalaze se linkovi ka popularnim crtanim filmovima koje deca mogu gledati na sajtu. Preporučićemo vam i razne vrste događaja za decu koji se organizuju u gradovima u Srbiji.