Festival nauke biće organizovan od 4. od 7. decembra u Beogradu. Cilj Festivala nauke, koji se uspešno organizuje od 2007. godine, je da promoviše nauku kao deo svakodnevog života i da zainteresuje publiku, a posebno mlade za nauku. Ideja je da se nauka približi publici, kao i da se ukaže na značaj nauke i tehnologije u savremenom društvu.

 Festival nauke u Beogradu

Program festivala čine interaktivne prezentacije, predavanja, naučen izložbe kao i naučne igraonice, iz oblasti medicine, biologije, astronomije, geografije, elektrotehnike, hemije, fizike, itd. Program Festivala nauke je podeljen u nekoliko oblasti, a aktivnosti su podeljene i prema uzrastu. Celokupan program dostupan je na sajtu Festivala nauke.

Lokacije i ulaznice za Festival nauke 

Fesitval nauke Beograd održaće se na tri lokacije u Beogradu.

  • Zepter Expo centar,
    Masarikova 4
  • Studentski kulturni centar
    Kralja Milana 48
  • Galerija Nardone banke Srbije
    Nemanjina 17

Ulaznice su dostupne na Eventim prodajnim mestima.

Cena ulaznice je 450 i ona važi za jedan festivalski dan na sve tri lokacije.

Pojedinačna ulaznica će moći da se kupi po ceni od 300 dinara u Studentskom kulturnom centru i Galeriji Narodne banke Srbije i važi za pojedinačni program.

* Za pojedine programe na Velikoj sceni Studentskog kulturnog centra neophodna je rezervacija po ceni od 100 dinara.

Deca do 5 godina starosti uz pratnju roditelja ne plaćaju ulaznicu.

Festival nauke - Školske posete

Prvi i drugi dan Festivala nauke biće posvećeni školski posetama. U ovom periodu program festivala će posebno bići posvećen učenicima osnovnih i srednjih škola. Ovaj vid aktivnosti je odlična dopuna školskom programu.

Zakazivanje školskih poseta je moguće do 3. decembra u 16 časova, i to na broj telefona 011/3620-777 i 064/016-69-17 ili na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Cena ulaznice za školske posete je 380 dinara.

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Sajt Aktivnosti za decu je napravljen sa ciljem da se na jednom mestu prikupe svi sadržaji koji mogu biti interesantni deci i odraslima koji žele da potstaknu decu da na kreativan način koriste svoje vreme. Ideje za pravljenje poklona, ukrasa i ostali projekti koje deca mogu praviti samostalno ili uz pomoć roditelja grupisane su u odeljku Aktivnosti. U odeljku Crtani filmovi nalaze se linkovi ka popularnim crtanim filmovima koje deca mogu gledati na sajtu. Preporučićemo vam i razne vrste događaja za decu koji se organizuju u gradovima u Srbiji.