Potter Mania u Domu omladine u Beogradu

Ukoliko ste fan mladog čarobnjaka Hari Potera, posetite manifestaciju pod nazivom "Potter Mania". Nakon razvstavanja po kućama, učesnici će moći da se takmiče u različitim disciplinama, i na taj način osvajaju poene za svoju kuću. Tribine, predstavljanje knjige "Fantastične zveri i gde ih naći", kao i takmičenje u maskiranju u junake serijala, su takođe deo manifestacije, koja će biti zatvorena u 20:30 gde će učesnici prisustvovati proglašenju pobedničke kuće.

Opširnije: Potter Mania u Domu omladine u Beogradu

"Noć sa Andersenom" u biblioteci

U Dečjem odeljenju "Rastko" Biblioteke grada Beograda na Vračaru, 1. aprila biće organizovana manifestacija "Noć sa Andersenom", pod pokroviteljstvom Ambasade Češke u Srbiji. Ovaj događaj obuhvata predstavljanje knjiga iz češke književnosti za decu, čitanje bajki, nekoliko vrlo zanimljivih igara, kvizova.
Program je namenjen učenicima nižih razreda osnovne škole.

Opširnije: "Noć sa Andersenom" u biblioteci

Sajt Aktivnosti za decu je napravljen sa ciljem da se na jednom mestu prikupe svi sadržaji koji mogu biti interesantni deci i odraslima koji žele da potstaknu decu da na kreativan način koriste svoje vreme. Ideje za pravljenje poklona, ukrasa i ostali projekti koje deca mogu praviti samostalno ili uz pomoć roditelja grupisane su u odeljku Aktivnosti. U odeljku Crtani filmovi nalaze se linkovi ka popularnim crtanim filmovima koje deca mogu gledati na sajtu. Preporučićemo vam i razne vrste događaja za decu koji se organizuju u gradovima u Srbiji.