Proslava rođendana je veoma važna deci koja se raduju zabavi sa svojim drugarima, kao i poklonima koji će dobiti. Naravno, rođendanska torta je neizostavni deo proslave.

Jedan od načina da posebno obradujete svoje mališane je da im organizujete tematsku proslavu. Iako postoje dečije igraonice i animatori koji vam mogu dosta pomoći oko organizacije ove vrste proslave rođendana, tematsku proslavu možete organizovati i sami, uz pomoć slavljenika.

 

Biće vam potrebno vremena da sve pripremite, ali ovo je sjajna prilika da provedete vreme sa svojim detetom i podstaknete dete da kreativno razmišlja. Da bi proslava rođendana bila posvećena određenoj temi, potrebno je da nabavite predmete koji vam mogu pomoći da napravite nezaboravnu atmosferu. Nabavite čaše i tanjiriće sa odgovarajućim motivima, napravite tortu koja takođe prati temu proslave, i ne zaboravite ukrase (ukrasne trake i mašne, baloni, šeširi, maske…)

Evo nekoliko ideja za organizovanje tematskih rođendanskih proslava:

Zaleđeno kraljevstvo (Frozen)

Proslava rođendana - tema Zaleđeno kraljevstvo

Spajdermen

Rođendan - tema Spajdermen

Pepa prase

Tematska proslava

Lego

Tematski rođendan

Zvončica

Rođendanska proslava

Mini maus

Rođendan

Automobili

Tematska proslava - Automobili

Mala sirena

Tematski rođendan - Mala sirena

 

 

 

 

 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži

Sajt Aktivnosti za decu je napravljen sa ciljem da se na jednom mestu prikupe svi sadržaji koji mogu biti interesantni deci i odraslima koji žele da potstaknu decu da na kreativan način koriste svoje vreme. Ideje za pravljenje poklona, ukrasa i ostali projekti koje deca mogu praviti samostalno ili uz pomoć roditelja grupisane su u odeljku Aktivnosti. U odeljku Crtani filmovi nalaze se linkovi ka popularnim crtanim filmovima koje deca mogu gledati na sajtu. Preporučićemo vam i razne vrste događaja za decu koji se organizuju u gradovima u Srbiji.